Reclamebureau_Artiesten_Evenementen_Ga-Los_Martijn-Los_Zaltbommel_Rossum_Wie-is-Ga-Los

Wie is Ga Los

Ga Los is een (eigen)wijze onderneming in Rossum (nabij Zaltbommel), opgericht door Martijn Los. In 2017 begonnen als reclamebureau, in eerste instantie naast een baan als Manager Marketing & Communicatie bij een theater. Daarvoor heeft Martijn als grafisch vormgever 15 jaar ervaring opgedaan voor diverse werkgevers, met name in de vrijetijdssector en reisbranche.

“Het begon te jeuken toen ik voor een werkgever aanpassingen wilde doorvoeren op hun website, die door een extern reclamebureau gemaakt is. De website was meer dan prima, maar ik wilde een simpele button met link toevoegen. Vaak krijg je daar als klant geen toegang voor en ondanks dat het vijf minuten werk is, werd er een factuur gestuurd van € 70. Ook een kleine aanpassing aan het logo was onbespreekbaar. Tuurlijk, auteursrechten mogen niet geschonden worden, maar ik vind dat als je iets maakt voor een ander, dan ís dat ook van de ander! Met name als je daar vaak grof geld voor neerlegt. Ik wil anderen helpen met een toegankelijke en eerlijke werkwijze zonder wurgovereenkomsten.”

Inmiddels…

…is Ga Los een allround bureau met veel meer dan alleen reclame. Denk aan conceptontwikkeling en/of de organisatie van evenementen en feesten. Ook bekende artiesten en opkomende talenten worden geholpen op commercieel- en marketinggebied. Martijn werkt samen met professionele enthousiastelingen in de fotografie, videografie, hospitality, events en catering. Allen verstaan ze hun vak, doen niet moeilijk en hebben een gezamenlijk belang: de opdrachtgevers dienen met tevredenheid te kijken op een fijne samenwerking.

Ga Los biedt hulp aan diverse lokale en landelijk opererende partners. De samenwerkingen worden als prettig ervaren door de persoonlijke benadering en creatieve en professionele oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Kenmerkend zijn flexibiliteit en snelheid, waarbij kwaliteit niet uit het oog verloren wordt. Ook als er gaandeweg aanvullende ideeën opborrelen pakt Ga Los het op en regelt het! En niet onbelangrijk: eerlijke diensten voor eerlijke prijzen.

“De basis van een goed concept is achter je eigen ideeën kunnen staan. Je bent je eigen ambassadeur”.

Reclamebureau_Ga-Los_Zaltbommel_Rossum_Header_1920_Wat-Is-Ga-Los_02