Reclamebureau_Ga-Los_Zaltbommel_Rossum_Header_1920_Wat-Doet-Ga-Los

Ga Los is een no-nonsense allround bureau uit Rossum bij Zaltbommel. In hoofdlijnen zijn onze diensten onder te verdelen onder drie categorieën: ‘reclame & marketing’, ‘artiestenbegeleiding’ en ‘evenementen / hospitality’. Het lijkt ver uit elkaar te liggen, maar er zijn vele raakvlakken. Een symposium heeft een gelikte uitnodiging en een doordachte marketingcampagne nodig. De posters van artiesten in theaters dienen ontworpen te worden en kunnen vaak hulp bij de PR gebruiken. De ruime ervaring en het grote netwerk zorgen ervoor dat Ga Los een diversiteit aan diensten kan leveren, waar jouw behoefte voorop staat!

Ga Los met reclame en marketing

Of het nu om een logo, visitekaartje, flyer, folder, videoproductie, fotoshoot of een complete website/webshop gaat… bij Ga Los kan je terecht voor al je reclame en ontwerpen. Na een ontspannen kennismaking gaan we aan de slag. We bespreken je behoefte(s), maken een plan en stellen onszelf een doel. Samen werken we naar dat doel, of het nu gaat om een deadline voor een visitekaartje of een complete website met een sales- en/of marketingstrategie… Ook voor advies en het inrichten van social media en nieuwsbrieven kan je bij Ga Los aankloppen. Geen uitdaging is te groot, maar zeker ook niet te klein!

Ga Los met artiesten

Ga Los heeft ruime ervaring in samenwerkingen met artiesten, impresariaten en theaters/locaties. Op meerdere vlakken kunnen we artiesten helpen en/of begeleiden. Denk aan het maken van posters voor de nieuwe tour inclusief een fotoshoot of het organiseren van een landelijke tournee met een doordachte PR-campagne. We adviseren artiesten op commercieel gebied, helpen ze met de marketing en brengen ze in contact met de juiste mensen. Zowel artiesten met jarenlange ervaring als opkomende talenten kunnen bij Ga Los aankloppen voor dat extra handje of om even lekker te sparren.

Ga Los met evenementen

Ben je ondernemer en wil je een lezing geven in een theaterzaal inclusief lunch? Of ben je een liefhebber van bijvoorbeeld strips en wil je een beurs organiseren? Of heb je een verjaardag of jubileum te vieren en wil je een groots feest geven? Of wil je misschien zelfs gaan trouwen? Wij kunnen je deels of helemaal ontzorgen. We werken met gerenommeerde partners die ruime ervaring hebben op gebied van organisatie, hospitality, techniek en catering.