Reclamebureau_Artiesten_Evenementen_Ga-Los_Wat-Doet-Ga-Los_Zaltbommel_Rossum_BLauw

Ga Los heeft ruime ervaring in samenwerkingen met artiesten, impresariaten en theaters/locaties. Op meerdere vlakken kunnen we artiesten helpen en/of begeleiden. Denk aan het maken van posters voor de nieuwe tour inclusief een fotoshoot of het organiseren van een landelijke tournee met een doordachte PR-campagne. We adviseren artiesten op commercieel gebied, helpen ze met de marketing en brengen ze in contact met de juiste mensen. Zowel artiesten met jarenlange ervaring als opkomende talenten kunnen bij Ga Los aankloppen voor dat extra paar handjes of om even lekker te sparren.

Hier kunnen wij artiesten mee helpen

Ga Los biedt een uitgebreid pakket aan diensten om artiesten te ondersteunen. We kunnen voor totaalondersteuning zorgen, maar losse specifieke diensten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. Alle behoeftes zijn bespreekbaar! 

 • Communicatieplan
 • Persberichten
 • Online campagnes
 • Ontwerp uitingen
 • Fotografie
 • Promotiefilm

Hoe fijn is het voor een artiest om vooral bezig te zijn met waar zij goed in zijn? Wij kunnen ondersteuning bieden met vooral wat áchter de schermen nodig is om tot succes te komen. Een voorstelling of tour komt er immers niet zomaar. Dat begint bij talent en visie. Ga Los is er om naast het artistieke gedeelte, vooral uit de overige zaken het maximale eruit te halen.

 • Afspraken met locaties
 • Overeenkomsten met impresariaten
 • Boekingen
 • Strategie
 • Concepten

Artiesten en boekingen

Ricky Risolles is een ware fenomeen en wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers. Al jaren is hij een hit op Youtube en treedt hij regelmatig op. Ga Los is medeverantwoordelijk voor zijn theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’ waarmee hij volle zalen trekt en de reacties lyrisch zijn. En daar zijn wij natuurlijk supertrots op!

In zijn show houdt hij de Indo’s op humoristische wijze een spiegel voor met herkenbare sketches en liedjes. Dat doet hij samen met legende Wieteke van Dort en drie topmuzikanten (Laurens van Wessel, Guus Paat en Pim Fuchs). 

Leo Blokhuis (programmamaker):
“Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is” – Achter de Dijken (KRO-NCRV)

Ernst Jansz (muzikant):
“Een show als deze laat zien dat de Indische identiteit belangrijk is voor veel mensen” – Achter de Dijken (KRO-NCRV)

Marion Bloem (schrijfster):
“Een podiumbeest van de bovenste Indoplank”

Privé (weekblad):
“Tante Lien bezorgt het publiek rode oortjes”

Magisch Entertainer Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 10 jaar in professionele en gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts centraal staan. Van de kleinste en meest intieme trucs, tot en met de verschijning van een directeur of VIP.

Lars is flexibel en veelzijdig en geeft verrassende optredens voor alle leeftijden en de mogelijkheden lopen uiteen van grote theatervoorstellingen tot intieme huiskamershows.

Enkele voorbeelden van een optreden met Lars:

 • Podiumshows in het theater of bij bedrijfsevents
 • Kindershows op scholen, BSO’s of op feestjes
 • Tafelgoochelen op feesten (bijv. bruiloft/verjaardag), recepties, bedrijfsevenementen en beurzen
 • Workshops voor volwassenen en/of kinderen. Deze act wordt aanbevolen voor feesten/verjaardagen, personeels- of teamdagen en zakelijke bijeenkomsten

Ook is Lars in te zetten als representatieve presentator op events.

Muzikaal dichten over donkere thema’s met een zeer bijzondere combinatie van stemmen. Creatieve duizendpoot Jos Wigman en de getalenteerde Luna Jansz (dochter van Ernst Jansz) hebben een muzikale klik en dat is te horen wanneer zij samen zingen. Genieten kan je van de lage zware stem van Jos en de hoge fragiele van Luna.

Doorgaans zijn hun concerten verdeeld in twee delen. Voor de pauze spelen ze nieuwe nummers en in het tweede deel komt het album ‘Van Zwijgers en Praters’ aan bod. De twee worden ondersteund door gitarist Boudewijn Willems. 

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van onze zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse!

Abba Fever is the proud jury winner of the Battle of the Tributebands 2018. Daarmee kunnen ze met trots zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

Status Quo Forever (SQF) bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden.

Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

Wereldwijd bekende hits zijn als Roll Over Lay Down, Mean Girl, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin’ All Over the World, The Wanderer en In the Army Now mogen natuurlijk niet ontbreken!

Wie had in 2011 gedacht dat rockcoverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. De vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Maar nu mag The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná het winnen van de finale van The Clash of the Coverband in Paradiso Amsterdam in 2017.

The Streets is een rockcoverband uit Kerkdriel. Niet de standaard classics maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Korn, Faith no More, Motorhead, Rage Against the Machine en meer…

De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

Rockcoverband The Streets, ontstaan in 2011, is een 4-mans formatie met een uitgesproken voorliefde voor rockmuziek. Met diverse achtergronden (o.a. soul, pop, metal, Nederlandstalig) en woonachtig in de regio Kerkdriel zijn de vier heren al jaren een begrip in de regio. Nadat vlak voor hun eerste optreden een naam bedacht was stonden ze amper een jaar later in het voorprogramma van de Dijk, rockte diverse cafés en pubs in Nederland en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland!

De band straalt energie, dynamiek en ongelooflijke plezier uit. In 2016 was de band klaar voor de volgende stap en zocht het avontuur in “The clash of the cover bands” wat uiteindelijk resulteerde in overtuigende overwinning tijdens alle voorrondes en tijdens de grande finale in Paradiso.

Hoogtepunten:

 • Publiekswinnaaar Grande Finale the clash of the coverband in PARADISO (8 juli 2017)
 • Winnaar voorronde Oerrock Festival (finale Maart 2017)
 • Single release: SEVEN NATION DREAMS
 • Voorprogramma De Dijk (2014 & 2016)
 • Tournee door Engeland en Schotland (2015)

Vrienden van Ga Los