Reclamebureau_Artiesten_Evenementen_Ga-Los_Wat-Doet-Ga-Los_Zaltbommel_Rossum_BLauw

Ga Los heeft ruime ervaring in samenwerkingen met artiesten, impresariaten en theaters/locaties. Op meerdere vlakken kunnen we artiesten helpen en/of begeleiden. Denk aan het maken van posters voor de nieuwe tour inclusief een fotoshoot of het organiseren van een landelijke tournee met een doordachte PR-campagne. We adviseren artiesten op commercieel gebied, helpen ze met de marketing en brengen ze in contact met de juiste mensen. Zowel artiesten met jarenlange ervaring als opkomende talenten kunnen bij Ga Los aankloppen voor dat extra paar handjes of om even lekker te sparren.

Hier kunnen wij artiesten mee helpen

Ga Los biedt een uitgebreid pakket aan diensten om artiesten te ondersteunen. We kunnen voor totaalondersteuning zorgen, maar losse specifieke diensten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. Alle behoeftes zijn bespreekbaar! 

 • Communicatieplan
 • Persberichten
 • Online campagnes
 • Ontwerp uitingen
 • Fotografie
 • Promotiefilm

Hoe fijn is het voor een artiest om vooral bezig te zijn met waar zij goed in zijn? Wij kunnen ondersteuning bieden met vooral wat áchter de schermen nodig is om tot succes te komen. Een voorstelling of tour komt er immers niet zomaar. Dat begint bij talent en visie. Ga Los is er om naast het artistieke gedeelte, vooral uit de overige zaken het maximale eruit te halen.

 • Afspraken met locaties
 • Overeenkomsten met impresariaten
 • Boekingen
 • Strategie
 • Concepten

Artiesten en boekingen

Ricky Risolles is een ware fenomeen en wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers. Al jaren is hij een hit op Youtube en treedt hij regelmatig op. Ga Los is medeverantwoordelijk voor zijn theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’ waarmee hij volle zalen trekt en de reacties lyrisch zijn. En daar zijn wij natuurlijk supertrots op!

In zijn show houdt hij de Indo’s op humoristische wijze een spiegel voor met herkenbare sketches en liedjes. Dat doet hij samen met legende Wieteke van Dort en drie topmuzikanten (Laurens van Wessel, Guus Paat en Pim Fuchs). 

Leo Blokhuis (programmamaker):
“Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is” – Achter de Dijken (KRO-NCRV)

Ernst Jansz (muzikant):
“Een show als deze laat zien dat de Indische identiteit belangrijk is voor veel mensen” – Achter de Dijken (KRO-NCRV)

Marion Bloem (schrijfster):
“Een podiumbeest van de bovenste Indoplank”

Privé (weekblad):
“Tante Lien bezorgt het publiek rode oortjes”

Ga Los is initiatiefnemer en producent van de theatershow “Ya, dat is iets Indisch…” en de nieuwe show voor 2023-2024 “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig”, wederom met Tante Lien. Daarnaast fungeert Ga Los als het management van Ricky Risolles.

Pearl Jozefzoon is een ster in muziek: ze is zangeres, songwriter, zangcoach en dirigent. Ze heeft een loepzuivere stem, is muzikaal, flexibel en heeft een breed repertoire. Pearl is een veelzijdige artiest, met haar prachtige stem als vast element. Ze treedt op in allerlei samenstellingen. Door haar jarenlange ervaring is Pearl thuis in de meest uiteenlopende settings. Naast projecten die we gaan opzetten is Pearl uiteraard te boeken voor feesten, bruiloften, uitvaarten en andere bijeenkomsten.

In 2008 behaalde Pearl haar diploma na haar studie aan het conservatorium in Tilburg. Ze speelde hierna mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Daarnaast was Pearl o.a. te zien in Avastars en Better Than Ever.

Debuutalbum
In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum ‘The Time is Now’ uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Musicals
Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Ga Los is initiatiefnemer en producent van de eigen theatershow van Pearl welke in 2024-2025 te zien is. Daarnaast fungeert Ga Los als het management van Pearl Jozefzoon.

Bijna iedereen kent de eeuwenoude akoestische gitaar wel, het instrument dat bij velen symbolisch staat voor Unplugged muziek, dat gespeeld wordt zonder het gebruik van elektrische versterkers. Om de veelzijdigheid van Unplugged muziek te laten ervaren is Unplugged Experience in het leven geroepen. Unplugged Experience is een nieuw, uniek concept ontwikkeld door Rocko Events. Het laat akoestische muziek weer doen herleven op zeer bijzondere locaties en speelt daarbij vooral in op het belevingsaspect van muziek.

“Tribute to MTV Unplugged”

Wie aan MTV Unplugged denkt, denkt aan de vocale uithaal van Kurt Cobain, Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef, enerzijds de melancholie van Alice in Chains, anderzijds de luchtigheid van Roxette. Maar vooral de sfeer en beleving is het grootste handelsmerk geweest in het succes van dit fantastische programma, dat met name zijn hoogtijdagen kende in de jaren ’90.

Het is absoluut geen kopie van het bekende programma en geen doorsnee tribute in de vorm van een ode aan één van de bands die meegedaan hebben. Nee, dit concept gaat een stukje verder!! Tribute to MTV Unplugged bestaat uit een 17-tal rasmuzikanten die op een geloofwaardige manier een eerbetoon spelen uit het beste van de MTV Unplugged reeks. De muzikanten zijn door de wol geverfd en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekscene.

Enkele artiesten die langs gaan komen zijn: Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morisette, Eric Clapton, R.E.M. en Lenny Kravitz. Gedurende de show zal het gezelschap muzikanten rouleren, dit geeft een extra dimensie aan de show doordat er gebruik gemaakt wordt van de diversiteit aan muzikanten. Tijdens de show zullen de originele arrangementen zoals ze ten tijden van MTV Unplugged gespeeld zijn aangehouden worden, dit betekent dat er ook bijvoorbeeld strijkers aanwezig zijn bij bepaalde liedjes.

Ga Los is in eerste instantie bemiddelaar voor de opkomende theatertour in 2024-2025 en zal zich met name de marketing op zich nemen.

Haar bekendste typetje is Tante Lien. Ook stond ze aan de wieg van de Nederlandse kindertelevisie.

Wieteke van Dort groeide op in Nederlands-Indië en woonde vanaf haar veertiende in Nederland. Tijdens haar middelbare schooltijd debuteerde ze met haar dichtbundel Handen bij uitgeverij Nijgh en van Ditmar, wat lovend werd ontvangen in de media. Ze volgde een opleiding tot kleuterleidster en een aantal jaar toneelschool, waarna ze zich aansloot bij de Nieuwe Komedie/Toneelgroep Arena.

Succesvolle liedjes Wieteke van Dort
Vanaf midden jaren 70 was Van Dort ook op de radio te horen met haar programma Radio Lawaaipapegaai. Ook als zangeres beleefde Van Dort hoogtijdagen. Na het succes van het televisieprogramma Kun je nog zingen, zing dan mee verschenen de liedjes op een lp, waaraan ook Willem Nijholt meewerkte. Ook hun opvolger, de lp Ot & Sien in Indië, werd een groot succes.

Tante Lien
In 1979 introduceerde ze haar alter ego Tante Lien in De late late Lien Show. Hierin werd door middel van sketches, liedjes, dans en verhalen de herinneringen aan het Nederlands-Indië tot leven gewekt. Het typetje zou ze ook in latere jaren nog vele malen neerzetten.

Naast haar grote successen in de jaren 70 en 80, is ze op diverse terreinen actief gebleven in de loop der jaren. Zo speelde ze een gastrol in ’t Schaep met de 5 pooten (2006), was ze actief in de politiek (Natuurwetpartij), speelde ze in Sinterklaasfilms en zet ze zich in voor diverse goede doelen en initiatieven. Ook sprak Van Dort vele sprookjes in voor de Efteling, zoals Roodkapje, Hans en Grietje en Vrouw Holle. In 2018 en 2019 trad ze meermalen op tijdens de theaterproductie De Indië Monologen. In 1999 werd ze geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. In 2023-2024 toert ze o.a. met Ricky Risolles door het land met de nieuwe show “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig’. Deze muzikale cabaretvoorstelling is de opvolger van de meest succesvolle Indische theatershow ooit: “Ya, dat is iets Indisch…”.

Ga Los is initiatiefnemer en producent van de theatershow “Ya, dat is iets Indisch…” en de nieuwe show voor 2023-2024 “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig”, wederom met Tante Lien. Daarnaast helpt Ga Los bij diverse boekingen van Wieteke van Dort.

Na CCC Inc. begint Ernst Jansz diverse bands: Slumberlandband (1975), Rumbones (1977) en vervolgens in 1978 Doe Maar, dat wegens te veel succes in 1984 wordt opgeheven.

In 1976 toert Jansz voor het eerst met Boudewijn de Groot en in de jaren daarna zal hij nog regelmatig als begeleider, bandleider en producer met Boudewijn de Groot samenwerken. Ook met Bram Vermeulen gaat Jansz op tournee en ook voor hem produceert hij platen.

Daarnaast heeft Jansz nog andere projecten samen met Doe Maar-maatje Jan Hendriks. Met Midnight Hour (1986) brengen ze Soul-klassiekers en voor Rienne va Plus (1990-1992) laten ze zich qua tekst en muziek inspireren door de jaren 30/40. Sinds 2018 treedt Jansz weer af en toe op met Rienne va Plus.

Sinds 2000 maakt Jansz met enige tussenpozen soloalbums met ingetogen, intieme liedjes, waarbij hij in toenemende mate zijn Indische roots verkent.

CCC Inc. is in 1974 officieel opgeheven, maar eigenlijk altijd blijven bestaan en met regelmaat blijven optreden. In het najaar van 2017 vierden ze hun 50-jarige bestaan met een jubileumtournee. In 2019 en 2020 doet CCC Inc. een poppodiumtournee. De laatste moest door Covid-19 voortijdig worden beëindigd.

Ga Los is initiatiefnemer van de online show ‘PopDown’, waaraan Ernst Jansz en zijn band (Guus Paat, Richard Wallenburg en Aili Deiwiks) heeft meegedaan. Ernst was zeer te spreken over de kwaliteit en heeft vervolgens van dat optreden een album gemaakt ‘Live in tijden van Corona’. Daarnaast heeft Ga Los een warme samenwerkingsverband met het management van Ernst Jansz.

Popmuziek is eind jaren vijftig/begin jaren zestig in Nederland vooral een Indonesische aangelegenheid. De Tielman Brothers uit Breda domineren op het podium, maar de Blue Diamonds uit Driebergen verkopen de meeste platen.

De stemmen van de broers Riem en Ruud de Wolff, die in 1949 vanuit Indonesië naar Nederland verhuisden, harmonieren zo goed dat ze een meer dan verdienstelijke imitatie van The Everly Brothers kunnen weggeven. Met covers van The Everlys scoren ze ook hun eerste hits, maar het succes wordt pas echt enorm na de adaptatie van de jaren twintig hit Ramona (1960). Die single gaat wereldwijd miljoenen keren over de toonbank. Na een verplichte dienstperiode van twee jaar is het muzikale landschap zo veranderd dat de broertjes de Wolff er niet meer aan te pas komen. Hits scoren ze dan niet meer, maar in het nostalgische circuit kunnen ze tot in lengte van dagen terecht. Ruud de Wolff overlijdt in 2000.

Het kon uiteraard niet uitblijven – The New Diamonds de enige officiële Legacy van de wereldsterren Ruud en Riem de Wolff – The Blue Diamonds, die in de jaren 60 wereldhits scoorden met onder andere ‘Ramona”,’ Little ship ‘ en vele andere grote successen
Steffen de Wolff, zoon van Riem en producer Patrick Drabe pakken de draad weer op en vertolken de grote hits van Ruud en Riem.
In hun show vertellen ze het muzikale verhaal van het prille begin tot het einde dat Ruud de Wolff overleed…

The New Diamonds – The legacy of the never forgotten songs…

Ga Los helpt met de PR voor diverse optredens en voor de opkomende theatertour in 2024-2025.

Is Eddy een radio-jock die muziek maakt of een muzikant die ook radio maakt? Zeg t maar… In elk geval is muziek de drijfveer van de in Rotterdam geboren multi-intrumentalist, componist en zanger.Op 19-jarige leeftijd belandde hij bij de TROS achter de microfoon om daarna jarenlang radioprogramma’s te blijven presenteren. Op zo’n beetje elke zender was zijn stem te horen, van Radio 1 tot 5… van 3FM tot Nachtwacht… en met sport, nieuws en muziek.

Daarnaast begon Eddy zich te ontwikkelen als componist en gitarist. Hij speelde in bands als One For All en Bad News en bereikte met eigen songs in die jaren vier maal de hitlijsten. Always the Sun en Don’t Say a Word zijn de albums die hij succesvol maakte. Afgelopen jaar werd de single Julia in 12 landen een succes.

Zijn muziek kenmerkt zich door een Brits geluid met een hoog Beatles-gehalte. Niet omdat Eddy dat wil, maar simpelweg omdat hij nummers componeert die in de Brit-pop lijn liggen. Liefhebbers van Oasis, Beatles en andere Britse grootheden zullen zich dan ook snel op hun gemak voelen met de muziek van Eddy.

In 2006 vestigde Willemsen zich op Curacao, waar hij onroerend goed ging exploiteren. Nu, twee bungalowparken in de tropen en ruim tien jaar later is ie weer terug in Holland, heeft eind vorig jaar de muziekdraad weer opgepakt en is nieuwe songs gaan componeren. Het resultaat is het album The New Girl on 51st Street. En omdat de voorliefde voor de Britse sound nog steeds onveranderd overeind staat is het album gemixt en gemastered in de legendarische Abbey Road Studio’s in Londen. Als componist is hij momenteel een van de meest succesvolle van het land.

Ga Los heeft de productie gedaan en concepten gemaakt voor diverse videoclips. Tevens fungeert Ga Los als een sparringspartner voor Eddy Willemsen. Daarnaast is Ga Los initiatiefnemer van de online show ‘PopDown’, waaraan Eddy Willemsen heeft meegedaan, zowel als muzikant als organisator.

Magisch Entertainer Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 10 jaar in professionele en gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts centraal staan. Van de kleinste en meest intieme trucs, tot en met de verschijning van een directeur of VIP.

Lars is flexibel en veelzijdig en geeft verrassende optredens voor alle leeftijden en de mogelijkheden lopen uiteen van grote theatervoorstellingen tot intieme huiskamershows.

Enkele voorbeelden van een optreden met Lars:

 • Podiumshows in het theater of bij bedrijfsevents
 • Kindershows op scholen, BSO’s of op feestjes
 • Tafelgoochelen op feesten (bijv. bruiloft/verjaardag), recepties, bedrijfsevenementen en beurzen
 • Workshops voor volwassenen en/of kinderen. Deze act wordt aanbevolen voor feesten/verjaardagen, personeels- of teamdagen en zakelijke bijeenkomsten

Ook is Lars in te zetten als representatieve presentator op events.

Ga Los heeft een bijdrage geleverd aan een promotiefilm, boekingen en advies. Ga Los is initiatiefnemer van de online show ‘PopDown’, waar Lars de magie voor zijn rekening heeft genomen. 

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. In een uitgebreide tour door Nederland komt oud én nieuw werk voorbij. De hits kennen we allemaal. Van ‘Stiekem Gedanst’ en ‘Net als in de Film’ tot ‘Zoveel te doen’. Jong en oud is bekend met het werk van Toontje Lager.

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van de solohit van zanger Erik Mesie, het prachtige ‘Zonder Jou’. Toontje Lager geeft je een onvergetelijke beleving vol jeugdsentiment voor iedereen die toen jong was. Het repertoire weet Erik op een geheel eigen, sprankelende en ontspannen manier aan elkaar te vertellen met de verhalen achter de liedjes en leuke anekdotes. Ook de generatie van nu, die verder wil kijken dan de hedendaagse muziek, zal zeker genieten van de frisse aanpak en originele liedjes.

Erik Mesie wordt in deze ‘vernieuwde editie’ van Toontje Lager bijgestaan door bevlogen muzikanten die hun sporen in de rock-, pop- en musicalwereld ruimschoots hebben verdiend.

Ga Los is initiatiefnemer van de online show ‘PopDown’, waaraan Toontje Lager heeft meegedaan.

Wonderlijke gedachtekronkels, geraffineerde muziek en aanstekelijk enthousiasme! Theatergroep Piepschuim: de ideale act op elke zakelijke bijeenkomst. Ludiek maar trefzeker vertalen deze rasartiesten uw onderwerp of boodschap naar een bijzonder, zeer vermakelijke, muzikale voorstelling. Het is komisch, vertederend, toegankelijk en confronterend, maar steeds met een glimlach op het gezicht. Elke voorstelling is anders, want elk publiek is anders. De voorstellingen van Theatergroep Piepschuim kenmerken zich door de spontane interactie met het publiek.

Ga Los is initiatiefnemer van de online show ‘PopDown’, waaraan Theatergroep Piepschuim heeft meegedaan.

Muzikaal dichten over donkere thema’s met een zeer bijzondere combinatie van stemmen. Creatieve duizendpoot Jos Wigman en de getalenteerde Luna Jansz (dochter van Ernst Jansz) hebben een muzikale klik en dat is te horen wanneer zij samen zingen. Genieten kan je van de lage zware stem van Jos en de hoge fragiele van Luna.

Doorgaans zijn hun concerten verdeeld in twee delen. Voor de pauze spelen ze nieuwe nummers en in het tweede deel komt het album ‘Van Zwijgers en Praters’ aan bod. De twee worden ondersteund door gitarist Boudewijn Willems. 

Ga Los heeft een bijdrage geleverd als sparringspartner.

Status Quo Forever (SQF) bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden.

Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

Wereldwijd bekende hits als Roll Over Lay Down, Mean Girl, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin’ All Over the World, The Wanderer en In the Army Now mogen natuurlijk niet ontbreken!

Ga Los verzorgt de PR en visuals voor diverse optredens.

Vrienden van Ga Los