Ga-Los_Reclame_Zaltbommel_Rossum_Diensten_Evenementen_Tafels

Ben je ondernemer en wil je evenementen organiseren zoals een lezing in een theaterzaal inclusief lunch? Of ben je een liefhebber van bijvoorbeeld strips en wil je een beurs organiseren? Of heb je een verjaardag of jubileum te vieren en wil je een groots feest geven? Of wil je misschien zelfs gaan trouwen? Wij kunnen je deels of helemaal ontzorgen. We werken met gerenommeerde partners die ruime ervaring hebben op gebied van organisatie, hospitality, techniek en catering.

Evenementen

Op uiteenlopende vlakken kan Ga Los ondersteuning bieden bij jouw evenement of feest. Zo kan jij je focussen op wat je wil vertellen, laten zien of laten beleven. Wij zorgen dat achter de schermen alles tiptop geregeld wordt. Wij kunnen helpen met o.a.:

 • Concept ontwikkelen en uitwerken
 • Planning opzetten zodat iedereen weet wie wat kan doen
 • Uitvoering op de dag zelf zodat jij je dáár niet deels of volledig mee bezig hoeft te zijn
 • Communicatie en PR: wij kunnen voor jou fraaie uitnodigingen verzorgen die per post of mail verstuurd kunnen worden. Indien gewenst brengen we met wervende berichtgevingen ook de relevante pers. Een toolkit voor social media behoort ook tot de mogelijkheden

Of je nu een intieme bijeenkomst wil in een fraaie ruimte met lunchbuffet of een compleet evenement met een plenair gedeelte in een grote zaal met acts en afsluitend een borrel. Wij kunnen je helpen met creatieve ideeën om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken. Ook voor particuliere feesten kan je bij ons terecht met bijvoorbeeld een live-band of zelfs een goochelaarsact. Enkele voorbeelden van events die wij voor je kunnen regelen:

 • Symposium
 • Conferentie
 • Presentatie
 • Netwerkevent
 • Jubileum
 • Beurs
 • Personeelsfeest
 • Teambuilding
 • Muziekfestival
 • Bruiloft

Online events en webinars worden steeds belangrijker in de toekomst, zeker in deze tijd! Een online event is een waardevolle toevoeging naast fysieke events. Net als een fysiek event is er bij een online event sprake van een serieuze organisatie.

Ga Los begeleidt en adviseert bij de keuze voor technische mogelijkheden en locatie(s). We ontzorgen bij de communicatie tussen verschillende partijen zoals streaming, interactieve software, registratie, audio, video en locatie. Samen maken we de beste match tussen sprekers, deelnemers, doelstelling en inhoud.

 • Hostess / Gastvrouw
  Een gastvrouw die je gasten hartelijk en warm ontvangt maakt je bijeenkomst wel héél professioneel! De eerste en laatste indrukken blijven vaak hangen en onze goed opgeleide gastvrouwen zorgen dat je bezoekers zich welkom voelen. Ze helpen mee met de garderobe en geven uitleg over het programma of wijzen de weg. Ook zijn ze inzetbaar voor registratie en kunnen ze indien nodig handouts in de vorm van flyers of folders meegeven.
 • Presentator
  Een presentator kan op prettige wijze de bezoekers meenemen in jouw verhaal, uitleg geven over het programma en gastsprekers aankondigen. Wij vinden dat presenteren een vak is en kan doorslaggevend zijn op een succesvolle bijeenkomst.
 • Fotograaf
  Hoe leuk is het om je je gasten na afloop te kunnen laten zien hoe de bijeenkomst is geweest. Foto’s kunnen een onderdeel zijn van een verslag of kunnen onder de bezoekers of social media verspreid worden. Voor een bedrijf kan het een positieve werking hebben op volgers en de beelden kunnen ook gebruikt worden voor een volgende aankondiging.
 • Filmregistratie
  Het is ook mogelijk om bij Ga Los een film te laten maken van de bijeenkomst, of delen daarvan. Films worden goed bekeken op social media en geven met de bewegende beelden en geluid een perfect weergave van de sfeer. Een ander doel kan zijn om de presentatie of cursus op te nemen en het te delen onder de bezoekers of juist degenen die niet aanwezig waren.
 • Catering
  Een kop koffie met gebak bij ontvangst is een zeer goede start en wat betreft de lunch kan je het zo groot of klein maken als je wil; luxe belegde broodjes met versgemaakte soep of een uitgebreid warm/koud buffet behoren tot de mogelijkheden. Voor evenementen in de avond kunnen we een heerlijk meergangen-diner voorschotelen, maar wat ook erg goed gewaardeerd wordt is een walking diner met ware delicatesses. We werken louter met topkoks die jarenlange ervaring hebben met het leveren van kwalitatief hoge maaltijden voor kleine én grote groepen
 • Goochelaar / Illusionist
  – De podiumshow van onze goochelaar/illusionist is een echte eyecatcher op elk evenement. Deze show kan zowel ingezet worden als een krachtige, verrassende opening van je evenement, een kort intermezzo of als een volwaardige show met een mix van visueel spektakel en publieksparticipatie.
  Ook mogelijk: tafelgoochelen (persoonlijk, interactief en hoge betrokkenheid) en goochelworkshop (het leren van trucs met je team of vrienden).
 • DJ / Band
  Muziek is over het algemeen de grootste sfeermaker. We kunnen een breed spectrum aan muziekstijlen aanbieden. Van ‘huiskamermuziek’ met een pianist en zanger(es) tot een complete band met (of zonder) podium; van rock tot jazz en van klassiek tot techno. Wij werken samen met partners die ruime ervaring hebben met optredens en concerten/optredens geven op hoog niveau.
 • Techniek
  Wij werken samen met partners die op het gebied van audio, licht en multimedia het maximale eruit halen voor jouw bijeenkomst. Met een flinke dosis kennis, ervaring én enthousiaste mensen, wordt je met perfectie ontzorgt van de technische zaken rondom je event. We zijn in staat om met creatieve, professionele en oplossingsgerichte producties je evenement extra glans te geven.

 

Vrienden van Ga Los