Ga-Los_Reclame_Zaltbommel_Rossum_Diensten_Reclame-Header

Ga Los is meer dan een ontwerpbureau. Wij helpen je met plezier verder en willen je graag een goede dienst bewijzen. Samen met jou realiseren wij fraaie en frisse ontwerpen die leiden tot doeltreffende communicatie en effectieve reclame. Hieronder vind je een opsomming van de diensten op het gebied op het gebied van ontwerp, websites, fotoshoots, videoproducties, marketing, SEO en strategieën. 

Ontwerp, foto- en videografie

Een herkenbare huisstijl is essentieel. Het geeft een identiteit en kleur aan een product of merk. Denk maar aan de ‘Swoosh’ van Nike en de schelp van Shell. Dat zijn beeldmerken waarbij de naam van het bedrijf niet eens bij hoeft te staan en toch: iedereen herkent het. Nu is die (wereldwijde) herkenning voor velen een droom, maar het geeft wel aan hoe belangrijk het logo en de huisstijl zijn.

De website is dé online etalage van jouw bedrijf of organisatie. Je wil daarmee je bezoekers kennis laten maken waar jij voor staat, vertellen wat je doet en laten weten hoe ze contact met je kunnen opnemen. Een frisse betrouwbare uitstraling met gebruiksvriendelijke functies en vindbaarheid zijn essentieel. We kunnen met je sparren en adviseren om jouw online winkel vorm te geven en te optimaliseren. Indien nodig, kunnen we er ook voor zorgen dat bezoekers worden verleid door aankopen te doen. Uiteraard in een veilige omgeving.

Social media is misschien wel het allerbelangrijkste middel om je bedrijf of organisatie te promoten. Je hebt 1-op-1 contact met je volgers en je kan op relatief eenvoudige wijze mensen updaten op wat je bezig houdt. Ook hier geldt dat de uitstraling en vormgeving erg belangrijk is. We kunnen tools ontwerpen in jouw huisstijl, voor de meest gebruikte social media. Denk aan een fraaie header of sjablonen waarbij je eenvoudig op iedere post je logo of watermerk kan plaatsen. Ga Los geeft ook advies op de do’s & don’ts, groei van het bereik en online adverteren.

Met een nieuwsbrief kan je je klanten informeren en je diensten aanprijzen. Ga Los kan je helpen om voor veel verschillende type nieuwsbrieven professionele sjablonen te ontwerpen, waarmee je daarna zelf eenvoudig aan de slag kan gaan. 

Goede foto’s zijn een ontzettend belangrijk, zeker in deze tijd. Ze kunnen een indruk geven van je product/dienst of de sfeer waar jij voor staat. Je kan bij ons ook profielfoto’s maken of misschien wil je laten zien wie de mensen zijn achter je team? Kortom, voor proffesionele productfoto’s, bedrijfsfoto’s, portretfoto’s of evenementfoto’s kan je bij ons terecht. 

Films om een bedrijf, evenement, stad of dorp te presenteren, producten te promoten, personeel te werven of om instructies te geven. We doen het allemaal. En goed. Met professionele pitches, onderscheidende presentaties en heldere instructiefilms! Wij bespreken graag met je hoe we samen een succesvolle presentatie maken.

Een visitekaartje is handig om uit te wisselen na een afspraak of op een netwerkbijeenkomst. Het is niet alleen handig, maar je maakt hiermee ook een professionele indruk.

Briefpapier is essentieel voor offertes, facturen en andere administratieve doeleinden. Maar ook om je klanten te informeren of om je diensten/producten aan te bieden. Doe je alles online? Geen probleem, wij kunnen makkelijk digitale sjablonen ontwerpen.

Flyers zijn een relatief goedkope manier om bij veel mensen onder de aandacht te komen. Je kan gericht verspreiden op bijvoorbeeld events of locaties waar je gezien wil worden. Het is ook mogelijk om slim met ‘hagel te schieten’. Niet elke wijze past bij je dienst of product. Naast de opmaak geeft Ga Los hierin advies. Een folder is ook een mooi middel om jezelf te laten zien. Je hebt hierin de mogelijkheid om meer informatie kwijt te kunnen. Je kan daarnaast kijken naar creatieve formaten, denk aan een staande langgerekte folder met een luxe uitstraling of een drie- of vierluik. Voor elk formaat én budget kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Brochures geven een professionele indruk waarin veel informatie kan worden opgenomen. Ga Los heeft ruime ervaring van het maken van reisgidsen tot aan bedrijfspresentaties en van catalogi tot aan luxe boeken met hardcover. Aangezien de meeste drukkers een eigen specialiteit hebben, kijken we altijd naar de voordeligste aanbieding. Uiteraard werken we alleen met drukkers die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Het doel van posters is vaak om in één oogopslag te laten zien waar je voor staat of wat je verkoopt. Een aansprekende foto en herkenbaarheid zijn hier de belangrijkste factoren. Naast het ontwerp en advies kunnen we ook professionele en unieke foto’s maken voor het optimale resultaat.

Vlaggen, banners en banieren zijn ideaal voor aan gevels, bij de entree of op beurzen. Hierin zijn er tal van mogelijkheden en samen maken we de afweging wat de prijs doet versus de kwaliteit. Bij eenmalig gebruik van bijvoorbeeld een rollup-banner kan je kijken naar een goedkopere variant, bij vaker gebruik adviseren we een duurzaam product. 

Jij en/of je personeel zijn ambassadeurs van jouw bedrijf. Met nette kleding voorzien van een logo en eventueel een websiteadres geef je jouw bedrijf middels de ambassadeurs identiteit en een professionele uitstraling. De opties hierin zijn eindeloos, we denken graag met je mee.

Wil je goed voor de dag komen op een beurs of wil je je klant of partner verrassen met een attent cadeautje? Ook hierin kan Ga Los je helpen met gepaste give aways, want je kan alle kanten op. Pennen, bigshoppers, USB-sticks, mokken, petjes, spelletjes, dvd’s, bonbons, waaiers, bidons, powerbanks en sleutelhangers zijn slechts enkele suggesties.

Marketing, support en advies

Een bekend probleem bij veel ondernemers: wat moet ik met social media? Waar begin ik en hoe kan ik het effectief inzetten? Goed gebruik van social media is niet iets wat je ‘er maar even bij doet’. Het is een zeer belangrijk onderdeel van online marketing, waar ontzettend veel winst te behalen is. Ga Los kan je op verschillende manieren helpen: we maken een analyse en we geven jou de tools en tips om verder te kunnen óf we kunnen je na de analyse deels ontzorgen en voor jou alles bijhouden. 

Iedere onderneming begint met een visie en een plan. Dan is de vraag hoe en wie je wil bereiken… Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap op jouw manier overkomt bij je doelgroep? Met welke strategie, middelen en regelmaat? Ga Los kan je adviseren en helpen met doeltreffende concepten en strategieën. Sterk advies voor zowel startup als gevorderden die bijdragen aan het succes van jouw onderneming! We kunnen ook hulp bieden om je ondernemings- of marketingplan te (her)schrijven.

Heb je (te) weinig tijd of kennis om je website up-to-date te houden? Ga Los kan je hierbij helpen! Zo zullen we zorgen dat er regelmatig een backup wordt bijgehouden, kunnen we voor content zorgen of zetten we je nieuwe producten online. Naast incidentele diensten kunnen we voordelige servicepakketten aanbieden, waardoor je wordt ontzorgt en jij je kan focussen op de zaken waar jij je aandacht aan wil geven. 

De meeste mensen kennen het begrip SEO wel. Maar wat het precies inhoudt en waar je moet beginnen om hoger te willen staan in bijvoorbeeld Google is een veelgestelde vraag. Wij helpen je om verbeteringen aan te brengen die je naar hogere posities in de zoekmachines kunnen leiden. Nadat wij jouw website een boost hebben gegeven door diverse SEO-factoren te optimaliseren gaan we verdere winstpunten bekijken aan de hand van monitoring. Wij geven je handige SEO-tips en staan voor je klaar als ons nodig hebt. Zo kan je onze tips gebruiken als je bijvoorbeeld nieuwe content toevoegt op je website. 

Vrienden van Ga Los